Млада жена пострада тежко в катастрофата на пътя Русе - Тутракан

7

"Алфа Ромео" с бургаска регистрация се вряза зверски в микробус. Инцидентът е станал на главния път Русе - Силистра, в участъка между село Нова черна и Тутракан, около 10:30 часа.

Най-вероятно причина за катастрофата е несъобразена с пътните условия скорост. От удара бургаската кола буквално е размазана. Шофьорката й останала заклещена в превозното средство и се наложило пожарникари да режат покрива на автомобила, за да я извадят.

При удара поради неспазване на дистанция други две коли са се блъснали в микробуса и бургаския автомобил.

"Гледката беше потресаваща. Липсваше покривът на Алфа Ромео-то, рязали са покрива на колата, за да извадят пострадала. По асфалта се виждаха разпръснати предмети, имаше и детски маратонки, дано няма други пострадали! Движението в района беше ад, осъществяваше само в едната лента, преди минути съвсем затвориха пътя", информира свидетел на мелето.

Пострадалата шофьорка е на 34-годишни. Жената е приета в УМБАЛ - Русе в тежко състояние. Настанена е в отделението по хирургия, където лекарите правят всичко по силите си да я стабилизират. Шофьорът на микробуса също е пострадал. Той е настанен в същото лечебно заведение с фрактури на ребрата, съобщиха от болницата в Русе.

Движението в района, което бе блокирано часове, е възстановено преди минути. Това съобщиха от ОД на МВР-Силистра.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари