Млада жена почина след катастрофа във Видинско

1
Инцидентът е станал снощи в района на кръстовището на село Тополовец
Инцидентът е станал снощи в района на кръстовището на село Тополовец Снимка: Facebook

Инцидентът е станал снощи в района на кръстовището на село Тополовец

На 2 юни, в 1:32 часа, беше получен сигнал за пътно произшествие в района на кръстовището на село Тополовец, община Ружинци.

В резултат на инцидента, 42-годишен мъж, който шофираше лек автомобил "БМВ", и 36-годишна жена, пътничка в колата, от град Кула, бяха транспортирани в Видинската болница. Сутринта жената почина.

Екип от оперативна група извърши оглед на мястото на инцидента. В момента се установява причината за катастрофата, както и евентуалното участие на други превозни средства в нея.

В полицейското управление в Белоградчик е започнато досъдебно производство по случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Волвист
    Пак ви казвам, Волво е най-сигурната кола при катастрофа.. ако беше с Волво в момента щеше да чака пари от каското и да пие студена вода. Но поне жив.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари