Млада жена от Русе живее 10 години в агония

6
Ивелина се бори смело за живота си, на 18 години тя е потрошена при жесток инцидент край Бургас
Ивелина се бори смело за живота си, на 18 години тя е потрошена при жесток инцидент край Бургас

Ние всички имаме мечти, свързани с материалното, мечти, свързани с децата ни, със семействата ни.

Мечти за екскурзии, за пътешествия. На Ива мечтата е по-простичка, тя не иска подаръци и екскурзии,тя не желае материалното, а иска да живее като пълноценен човек, иска да се оперира и да се лекува, пише Блиц.

Ето нейната изповед:

"Аз съм Ивелина! Родена съм в град Русе през 1989 година. На 18-годишна възраст (2007-ма година) претърпях тежка катастрофа на пътя Бургас- Созопол. Шофьорът на лекия автомобил, в който аз се возех, загина на място, а аз вече 10-та година съм в инвалидна количка, борейки се за своя живот.

Травмите от катастрофата по тялото ми бяха десетки, но най- голямата травма, която получих в следствие от ПТП, беше на гръбначния ми стълб. ТХ-6 и ТХ-7 бяха счупени, направиха ми операция в бургаска болница, но се подиграха с живота ми, като ми поставиха фалшиви импланти в гръбначния ми стълб, които след 2 години се наложи оперативно да се отстранят от тялото ми, тъй като организмът ми не ги приемаше.

Извървях много дълъг и тежък път на лишения и болки, за да открия, че има решение за моя проблем. За жалост лекарите в България, на които аз попадах през тези 10 години, не бяха това, което на мен ми се искаше. Не гарантираха и не се заемаха дори да опитат някакво лечение върху мен, нито ме насочваха към други специалисти, но аз не спрях да търся начини, за да намеря правилния път, по който да поема.

И сега, след като открих клиника, която желае да ми направи операция, аз нямам пари, за да се лекувам. Става дума за 65000 еuro в клиниката AIMIS в Кипър. Там също лекарите не дават гаранция, че моето здравословно състояние ще се подобри драстично, но… Искам просто да опитам, защото знам, че тялото ми е силно и ще се справи с всичко.

Имам огромна молба към Вас. Моля Ви, помогнете ми за събирането на сумата за моето така жадувано лечение. Помогнете ми, защото аз искам да живея, искам да съм пълноценен човек като Вас. Имам мечти, които искам да осъществя.”

Данните за дарителската сметка на Ива са:

Титуляр Ивелина Руменова Димитрова
IBAN:BG18BPBI88981030007946
BIC: BPBIBGSF
Postbank, Пощенска банка
Paypal: [email protected]

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари