Млада жена налетя на бой на мъж в столичен трамвай

0
Чернокожа жена крещи и налага софиянец
Чернокожа жена крещи и налага софиянец Видео: Кирил Станоев

Истински екшън се е разиграл в градския транспорт в София.

Сцената повече наподобява на някоя случка от Бронкс или друго квартално гето в Щатите. Истината е, обаче, че е от трамвай 8 в родната ни столица.

На видео е заснето как едра чернокожа жена сваля връхната си дреха и започва да крещи и налага като за последно мъж. Тя е жестоко обидена, тъй като явно човекът я е нарекъл "негър". На развален английски жената нарежда, че не може да я нарича маймуна или негър и че е готова за него, като го приканва с юмруци.

Между двамата е застанал възрастен човек, който в сюблимния момент, заедно с другите пътници от трамвая се опитват да тушират напрежението.

Видеото е публикувано в социалните мрежи, а коментарът към него гласи: "Когато попаднеш на дъщерята на Тайсън в Трамвай 8, посока Люлин."

Веднага под него заваляха противоречиви коментари.

"Адски глупава работа сме Българите.. сами си скапваме името на вън пред чужденците.. от какъв зор е тръгнал да я обижда и я нарича Niggah? За туй нещо имат право да те осъдят в Щатите .. къв му е проблема да коментира жената? Има различни раси на тая земя, само ограничените тъпанари не могат да го осмислят това и се смятат за нещо повече от другите."

"Да го беше пребила! Бял глупак! Да се погледне той първо! Няма да се оправи държавата ни, до като не измрът всички скапаняци като този!"

"Много е интересно в тоя фейса половината от вас до вчера пишеха и плюваха по децата със свастиките , днес обаче всички наричате тази маймуна, айде решете какви сте."

"Тая много агресивна! Я да я сложат на място! Напушена чернилка! Българи отстоявайте си ЗЕМИТЕ,РОДИНАТА, И ДОСТОЙСТВОТО!"

"Шварценегер обидна фамилия ли е?", гласят част от коментарите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари