Млада майка има нужда от помощ, за да оживее

0
Преди два месеца Анна-Мария  е диагностицирана с рядък злокачествен тумор
Преди два месеца Анна-Мария е диагностицирана с рядък злокачествен тумор Снимка: Будна Варна

Млада жена от Девня е диагностицирана с тумор в мозъка и се бори с болестта, за да може да отгледа детето си

Ето и историята на Ана-Мария, публикувана в Будна Варна:

"Преди два месеца бяхме едно нормално семейство, като всички вас. Живеехме спокойно живота си и се радвахме на малката си дъщеря, едва на година и половина. Сигурно се чудите, какво се промени!? Един ден лявата ми страна отказа (левостранна хемипареза) това установиха в спешен кабинет! На следващия ден след ЯМР установиха,че имам туморно образование в десния хипоталамус! 

След прегледа поставиха диагнозата Глиобластом 4 см рядък злокачествен тумор.  Не ми дадоха много надежда в България…. Една година живот! Звучи направо смразяващо! Шокът наистина е огромен, като да скочиш от скала, без да знаеш долу има ли вода! В такъв момент се замисляш за истински важното в живота.

За мен това е дъщеря ми!И единственото, което ми тежи, е дали ще мога да съм до малкото си момиченце. И се чудя, всеки път, когато има нужда от мен, дали ще гледа към небето или ще дойде в съседната стая и ще може да ме прегърне.За това не можах да се примиря с тази една година, която ми дадоха в България! Съмнявам се, че изобщо някой ще може да се примири с подобно нещо.

Затова потърсихме помощ в Турция. От там надежда ни дадоха, но също така и сметка за 23 000 евро. За това се обръщам към вас! Ако остана тук и не ми се направи операцията имам една година живот! Но, за да отида в Турция са ми нужни до вторник, 27.04 – 23 000 евро. За това ви МОЛЯ ! Нека да не позволим на рака да победи и този път.

Споделям дарителската сметка по-долу, ще съм благодарна на всяка ваша подкрепа

https://www.paypal.me/AnaMariyaStaneva"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари