Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Млад шофьор уби куче на булевард "Тутракан"

0

Карайки по бул. "Тутракан" в посока от Дунав мост към града, видях в съседното платно кола, видимо претърпяла пътен инцидент.

Впоследствие след колата на тротоара видях лежейки голямо куче. Първоначално си помислих, че животинката трябва да се закара на преглед, а хората, стоейки до него нямаха превозно средство, за това се върнах на въпросното произшествие. Там очевидците ми разказаха как младото момче, което е шофирало добре смачканата кола блъснало кучето, което било улично, но доста голямо, и няма как да не успееш да го видиш, а и все пак жива душа.

Очевидно младежа на около 20 години (не успях да разбера името му) е карал с несъобразена скорост, тъй като при удар с 20км./час нямаше да има толкова сериозни последици по колата и кучето да почине почти веднага след сблъсъка, без възможност да му се помогне.

Обадихме се в общинския приют от там реагираха доста бързо, след това се обадихме и на 112.

До колкото разбрах на шофьора не е имало наложена глоба.       

Поредния човек нарушаващ закона без наказание. Как да се оправи тази държава????

А ако на мястото на беззащитното куче беше някое дете (голямо колкото въпросното куче)? А можеше да е и вашето дете... и пак ли този човек щеше да се измъкне безнаказано? Как да си вземе поука без никаква санкция? В днешно време хлапетата мислят, че даването само и единствено на газ е умението да караш, но явно трябва и малко мозък в главите им да присъства....

Автор: Гергана Р.
(Автор: Гергана Р. - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари