Млад мъж пострада при катастрофа в центъра на Русе

0
Пътник в товарен автомобил е пострадал с фрактура на ребро при катастрофа с лек автомобил на кръстовището между улиците "Омуртаг" и "Васил Петлешков"
Пътник в товарен автомобил е пострадал с фрактура на ребро при катастрофа с лек автомобил на кръстовището между улиците "Омуртаг" и "Васил Петлешков" Снимка: Архив

Пътник в товарен автомобил е пострадал с фрактура на ребро при катастрофа с лек автомобил на кръстовището между улиците "Омуртаг" и "Васил Петлешков" в Русе, в събота сутринта.

Водачът /54 г./ на лек автомобил „Мерцедес Е 220“ с великотърновска регистрация, нарушил правилата за предимство на регулирано кръстовище с пътни знаци и не пропуснал движещия се по пътя с предимство (сигнализиран с пътен знак) товарен автомобилФолксваген“ с русенска регистрация, управляван от 65-годишен мъж. В резултат на това двете превозни средства са се блъснали в зоната на кръстовището.

При удара товарният автомобил се е отместил встрани и е ударил паркиран лек автомобил. Пострадал е 25-годишен мъж, возил се отпред вдясно в товарния автомобил. След преглед в болница е освободен с диагноза - фрактура на ребро. Пробите на водачите за алкохол са били отрицателни.

Произшествието са документирали служители от сектор „Пътна полиция“ – Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари