Митрополит Галактион с мозъчно сътресение и множество фрактури! Същият към репортерите: "Анатема! Проклети да сте!"

0
С мозъчно сътресение, няколко счупени ребра и счупена лява ръка е постъпил следобед в Клиниката по неврохирургия към многопрофилна болница „Стоян Киркович” (Стара Загора) Митрополит Галактион (66 г.)
С мозъчно сътресение, няколко счупени ребра и счупена лява ръка е постъпил следобед в Клиниката по неврохирургия към многопрофилна болница „Стоян Киркович” (Стара Загора) Митрополит Галактион (66 г.) Снимка: БТА

С мозъчно сътресение, няколко счупени ребра и счупена лява ръка е постъпил следобед в Клиниката по неврохирургия към многопрофилна болница „Стоян Киркович” (Стара Загора) Митрополит Галактион (66 г.).

Той е бил транспортиран от харманлийската болница след пътен инцидент в Симеоновград.

Галактион сам е настоял да бъде преместен в старозагорската болница. Той ще остане за наблюдение и лечение, докато състоянието му се стабилизира напълно, обяви изп.-директор на болницата доц. Йовчо Йовчев.

"Анатема! Проклети да сте!", възкликна Галактион към репортерите, които се опитаха да го попитат как се чувства след катастрофата.

Старозагорският митрополит е пострадал при кастарофа стуринта в кв.Злати дол на Симеоновград. На излизане от града мерцедесът на владиката изпреварвал камион, който в същото време завил наляво. При инцидента тежко е пострадал и отец Любен (28 г.), който е пътувал в колата, шофьорът Бойчо Златинов (71 г.) пък е с наранявания и охлузвания.

Двамата са оставени за лечение в болницата в Хасково.

Източник: СЕГА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари