Митничари задържаха над 13 000 „маркови“ дрехи на ГКПП Ферибот Оряхово

0
Товарният автомобил, натоварен със спортни облекла, е пътувал за Унгария
Товарният автомобил, натоварен със спортни облекла, е пътувал за Унгария

Товарният автомобил, натоварен със спортни облекла, е пътувал за Унгария

Митнически служители от ТД Митница Русе задържаха голямо количество текстилни изделия и спортни обувки с лога, знаци и надписи на световноизвестни търговски марки.

На 15.05.2023 г. в района на ГКПП Ферибот Оряхово митнически служители от МП Оряхово селектират за щателна митническа проверка товарен автомобил, пътуващ за Унгария. В хода на контролните действия инспекторите установяват сред обявения товар и кашони, съдържащи спортни дрехи и спортни обувки с обозначения на защитени световноизвестни търговски марки.

Общото установено и задържано от митническите власти количество е 13 572 артикула, от които 3 308 чифта маратонки и 10 264 броя спортни екипи, потници и тениски.

„Марковите“ стоки са задържани поради съмнения за нарушени права на интелектуалната собственост. За случая предстои да бъдат уведомени притежателите на съответните търговски марки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари