Мисис България: Бащата на детето ми ме преби и я отвлече

1
Нямам представа къде е детето сега и нямам представа какво си мисли Мими за мен и какво ѝ казват - дали съм жива, дали я търся, казва Екатерина Велчева
Нямам представа къде е детето сега и нямам представа какво си мисли Мими за мен и какво ѝ казват - дали съм жива, дали я търся, казва Екатерина Велчева Снимка: Euronews Bulgaria

Нямам представа къде е детето сега и нямам представа какво си мисли Мими за мен и какво ѝ казват - дали съм жива, дали я търся, казва Екатерина Велчева

Бившата Мисис България и състезателка по конна езда Екатерина Велчева твърди, че отново е била пребита от бившия ѝ партньор Александър Кръстев, с когото имат дъщеря. Нападната е на 24 юли пред блока, където живее, в столичен квартал. Това е поредният случай на тормоз и насилие срещу нея.

Ето какво разказа тя в студиото на Euronews Bulgaria:

На 24 юли се подготвях да отида на работа, малката ми дъщеря Мария, на шест години, беше с мен. Чухме викове за помощ, идващи отвън. Излязохме пред жилището ми и аз видях моя възрастен баща да лежи на земята окървавен, а Александър Кръстев да му нанася юмручни удари в лицето, да го души, и му взе телефона, за да не може да позвъни на полицията. В момента, в който Александър Кръстев видя мен и детето, ни подгони. Настигна ни и започна да ме удря отзад в главата и да ме рита. Аз паднах веднага на земята. В това време се появиха две непознати жени и аз помислих, че ще ни помогнат. Виках „Помощ!“. Само че тези жени подгониха дъщеричката ми. Тя тичаше и се опитваше да им избяга. Но те насила я хванаха и влачейки я, я замъкнаха към някакъв автомобил, сив на цвят, докато аз лежах на земята и нямах възможност да стана, тъй като Александър Кръстев лежеше върху мен и ме удряше в главата, удряше главата ми в бетонната площадка, за да не мога да помогна на детето си. Два метра по-надолу лежеше моят баща Георги, също в кръв. И това е последното нещо, което шестгодишната ми дъщеря е видяла.

Преди девет или десет дни, шестгодишно момиченце е видяло майка си да лежи на земята в безпомощно състояние, и дядо си.

Нямам представа къде е детето сега и нямам представа какво си мисли Мими за мен и какво ѝ казват - дали съм жива, дали я търся.

През 2021 година Александър Кръстев, който ѝ е баща, пак я отвлече. Тогава благодарение на медиите си върнах детето. През цялото време бащата казвал, че няма да ме види повече, и да ме забрави.

Правата са в мен, бащата има право на летен отпуск и за съботно-неделни контакти за да защити детето съдията е определила мобилен екип да предава детето на баща му, за да са сигурни, че преминава доброволно.

Не познавам двете жени, които помогнаха на Александър Кръстев да отвлече детето.

Потърсихме и бащата за коментар, искахме да чуем и неговата гледна точка по темата, но нямаме отговор от него към този момент.

Поискахме и официална позиция от Софийската районна прокуратура. Оттам написаха следното:

"По сигнала на Екатерина Велчева за случилото се на 24.07.2023 г. е образувано досъдебно производство за престъпление, за това, че е била принудена да претърпи нещо противно на волята си, като за това е била употребена сила, а деянието е било извършено в условията на домашно насилие. По случая наблюдаващ прокурор е дал подробни указания на разследващ полицай какво следва да се извърши в хода на разследването."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Истината
    А като ти е търкал сливата ти е било яко! Ай стига глупости, МНОГО ДОБРЕ СИ ЗНАЕЛА КОЙ ТЕ ПРАСКА И ТИ Е НАДУЛ ШКЕМБАКА! Не би мирно седяло, не би чудо видяло!!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари