Мис и Мистър с увреден слух представят страната ни в Париж

0
Кирил Славов и Светла Ибришимова ще представят България на конкурса "Мис и Мистър Деф Стар 2017"
Кирил Славов и Светла Ибришимова ще представят България на конкурса "Мис и Мистър Деф Стар 2017" Снимка: БТВ

Кирил Славов и Светла Ибришимова, които спечелиха конкурса Мис и Мистър сред хората с увреден слух в България, вече са в Париж за световния конкурс.

Да е център на внимание и пред обективите е страстта на Кирил от малък. Спомня си как като дете гледал телевизия и си мечтаел някой ден да участва в ревю като истински модел. Днес мечтата на Кирил не просто се сбъдва.

Носителят на титлата "Мистър Глух България" ще представи страната ни на международния конкурс в Париж – "Мис и Мистър Деф Стар 2017" заедно с българката Светла Ибришимова, предаде БТВ.

„От доста време ходя активно на фитнес, спазвам хранителен режим, тичам. Имам личен треньор дори”, споделя Кирил Славов.

И ако той има опит пред обектива, за Светла това ще е модният й прощъпулник.

"Малко се притеснявам, за първи път ще ходя в Париж. Уча се на правилна стойка, подготвям тоалетите, прическа", разказа Светла Ибришимова.

За да изкарва прехраната си, Кирил работи като барман. Оказва се, че той е единственият глух барман в България. Светла пък е майстор-сладкар.

Двамата ще представят страната ни в Париж с лична кауза.

„Ако спечеля, много бих искал да покажа, че в България на модния подиум има и глухи хора. Целта ми е да покажа, че глухите могат да бъдат наравно с чуващите”, казва Кирил.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари