„Мис България” 2023: Не съм очаквала, много съм щастлива

0
Елизабет Кравец​: Аз съм българка, просто съм със смесен произход
Елизабет Кравец​: Аз съм българка, просто съм със смесен произход

Елизабет Кравец​: Аз съм българка, просто съм със смесен произход

„Не съм очаквала какво ще стане, много съм щастлива, емоциите са много”. Това заяви новата „Мис БългарияЕлизабет Кравец в първото си телевизионно интервю след конкурса, който спечели.

Кравец е на 17 години. Тя първо спечели конкурса „Мис Варна”. Тогава имаше дискусия в социалните медии за произхода ѝ.

„Аз съм българка, просто съм със смесен произход. Българка съм, варненка съм”, категорична е Елизабет Кравец, която разказа, че на сцената е от малка.

„Шампионка по спортни танци съм. Сцената ми е като втори дом. Републикански шампион съм и седма в света. Готвя се за световно първенство – 26 ноември в Белгия”, разказа Елизабет Кравец, цитирана от NOVA.

Иска да учи дерматология и моден дизайн.

Първата подгласничка Илияна Борисова, която преди това спечели конкурса „Мис Шумен” е още ученичка. Иска да се реализира в областта на хуманитарните науки. Иска да учи психология и да работи за оставането на младите хора в България.

Втората подгласничка Антония Ванчева е „Мис Чирпан”. От скоро се явява на конкурси за красота, иначе учи актьорско майсторство. Иска да е актриса и да изиграе някоя силно драматична роля.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама си говорят:
- Значи, врачка ти предсказа, че жена ти ще те напусне?
- Не точно, но каза че ми предстои прекрасен живот!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари