Миролюба Бенатова: Вярно ли е, че Алексей Петров е готвен за връщане в ДАНС?

1
Кой има интерес това да не се случи?
Кой има интерес това да не се случи? Снимка: Фейсбук

Кой има интерес това да не се случи, така както с атентат бе предотвратено назначението на Алексей Петров в ГДБОП през 2002-а г.?, пита журналистът

"Алексей Петров имаше политическо влияние, още от времето на президента Георги Първанов....

Какъв би могъл да бъде мотивът - опитът за овладяване на службите за сигурност от управляващите партии, защото е публична тайна ролята на Алексей Петров и връзката с Бойко Борисов и Кирил Петков, през бащата на Кирил", Цветан Цветанов, бтв

*****

Вчера по нова тв журналистът Стефан Миланов от Клуб Z съобщи информация, че неотдавна Алексей Петров е спечелил обществена поръчка за доставка на техника на стойност 300 млн. лв.

Вярно ли е това?

Това ли е цената за безпроблемното приемане на промените в кодекса за застраховане от втория път?

Вярно ли е, че Алексей Петров е готвен за връщане в ДАНС?

Кой има интерес това да не се случи, така както с атентат бе предотвратено назначението на Алексей Петров в ГДБОП през 2002а г?

През 2002а, след атентата пред басейна "Спартак", Бойко Борисов като главен секретар казва: "Когато се разклати правителството стават такива атентати". Какво става сега?

Алексей Петров е казвал в интервюта, че "Бойко Борисов му се извинил за атентата от 2002а". Скоро Борисов се "извини" и за ареста през 2010а, казвайки - без да е питан по темата, че тогава нищо не могъл да направи.

Малко преди да бъде арестуван през 2010а, Алексей Петров дава интервю за в. Труд, в което казва, че в КТБ има концентрация на държавни пари. Този факт остава в периферията, а КТБ още не е затворена страница, а тя засяга и настоящите управляващи, подкрепени от ДПС.

Сигурно е, че Алексей Петров напоследък се е чувствал в безопасност, близо до настоящата власт.

И до момента от ГЕРБ, ДПС и ПП/ДБ не са коментирали убийството", пише Бенатова във Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Бай Чеп
    Миролюба кара известно време такси, после разбра, че бакшиш от нея не става и се върна към мисирстването. Явно е по-добре мисирка, отколкото бакшиш!
  • 2
    4
    сашко,
    точно Миролюба не влиза в твоята схема, ама никак! На 10-ти ноември е била на 14 години! Журналистите са 2 вида: ПР-и на управляващите и другите, за които е определението четвъртата власт! Точно те са трънчето в обувката на властимащите!
  • 1
    3
    Александър
    И непрекъснато изпъля ват разни журномутри, които преди 10 ноември първи вдигаха всегда готов!
  • 5
    2
    ЗАКРИВАЙ
    Ей, пак захлеби Циганолюба без да се напъва. Бяха я позабравили. Всичкото журналя от нейния ранг направо преливат от вълнение при всяка бруталия. Ако не няма такива случаи куролюба ще бъде тотално забравена и безинтересна. Изцяло медиите раздухаха тоя случай сякаш Трактора е някакъв фактор в държавата, а той просто поредната застреляна мутра от прехода.
  • 14
    1
    Възмутен
    За пореден път се убеждавам, че у нас всичко е сбъркано. Непрекъснато се задават въпроси на обществото. Все си мисля, че идеята на журналистиката е, не само да бъдем информирани, а да ни се дават и отговори. Въпросите си ги задава всеки от нас.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари