Миризма на марихуана на площад "Александър Батенберг" подразни русенци

0
Граждани уведомиха полицията за специфична миризма, носеща се от беседка на площада
Граждани уведомиха полицията за специфична миризма, носеща се от беседка на площада

Граждани уведомиха полицията за специфична миризма, носеща се от беседка на площада

На 14 април около 20:45 часа екип на Първо РУ, който се е намирал със служебен автомобил в района на улица "Александровска" в Русе, е бил уведомен от преминаващи граждани, че са усетили специфична миризма от беседка на площад "Александър Батенберг". Гражданите предполагали, че лицата в беседката пушат марихуана.

При последвалата незабавна полицейска проверка в едното лице - русенец на 29 г. е установен полиетиленов плик със суха зелено-кафява растителна маса, за която той обяснил, че е около един грам марихуана за лична употреба.

Случаят е документиран и е започнато бързо производство за престъпление по описа на Първо РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    20
    до 18
    Кой изобщо намесва "ватници", "кравари" или каквито и да е други? Гледай себе си и помириши собствената си кочина, недей да мислиш и гледаш останалите държави какво и как го правят. Истината е, че навсякъде смърди на треволяк и ако не са наркоманите, то ще са алкохолиците с търкалящи се патрончета водка и двулитровките Пиринско/Ариана, окупирали всички детски площадки и кътчета за отдих.
  • 0
    19
    КОМплексари
    България изостава от всичко цивилизовано.
  • 0
    18
    До 17-ти
    Защо бе, те ватниците пък са едни трезвеници, грам водка не близват
  • 3
    17
    РиМ
    На престъпниците в управлението на държавата точно това им е нужно,прост и неграмотен народ,хляб и зрелища.Безотговорни подрастващи и пиян народ.Това устройва идеално управляващите евроатлантици.
  • 6
    16
    Дратхар
    Най много се разнася воня вечер по пейките и градинките от детските площадки и край блоковете,жилищни.Народа пуши яко.Пълно е с наркомани.На групи са тук и там.Тоз народ се е побъркал.Тежко и горко на тази държава и общество.Загубен народ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари