Мира Баджева: Хората се боят

1
"Страхът се използва, но той и съществува, не можем да си затваряме очите за това", коментира журналистката
"Страхът се използва, но той и съществува, не можем да си затваряме очите за това", коментира журналистката Снимка: bTV

Журналистката гостува в "Студио Хъ" по "7/8 ТВ"

”Ако има по-малко от 3 милиона избиратели, ще се изкриви много вота. Мисля, че ще има около 2,5 милиона. Мисля, че хората се боят. Не беше доизмислена добре датата. Тогава, например, ще е пролетната ваканция на децата, хората ще са заминали, няма да си вкъщи. Най-мотивираните ще отидат да гласуват - тези, които бяха на протестите. Но има една голяма пасивна маса, които не са мотивирани за гласуване. А има и хора, които са доволни от ГЕРБ.

Страхът се използва, но той и съществува, не можем да си затваряме очите за това", коментира журналистката Мира Баджева.

"Имаше тежък момент през октомври, ноември декември, когато имаше много болни около всички ни, дори си отидоха хора. В полза на сегашната власт е да има по-малко гласоподаватели на изборите. Може би и президентът сбърка, че ги насрочи за началото на април. Можеше по-спокойно да се гласува в едни по-топли дни през май, да речем.

Но пък той трябваше да е последователен, защото настояваше за избори по-рано. Щяха да го обвинят в непоследователност", каза тя в предаването, цитирана от FROG NEWS.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари