Министърът на иновациите и растежа разгледа Русенския университет

0
Акад. Христо Белоев и министър Лорер обсъдиха възможности за сътрудничество и взаимодействие между институциите и бъдещи проекти
Акад. Христо Белоев и министър Лорер обсъдиха възможности за сътрудничество и взаимодействие между институциите и бъдещи проекти Снимка: Русенски университет "Ангел Кънчев"

Днес министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер, беше гост на Русенския университет

Това става ясно от съобщение на университет. Ректорът – акад. Христо Белоев  връчи на министъра плакет на университета и разказа за широкото международно сътрудничество на висшето училище с висши учебни заведения от различни точки на Европа и света. Ректорът обясни за интензивните връзки с бизнес средата, за входящата студентска мобилност, която през тази академична година надвишава 150 души от 34 университета от 11 държави, както и за високите научноизследователски постижения на Русенския университет.

Акад. Христо Белоев и министър Лорер обсъдиха възможности за сътрудничество и взаимодействие между институциите и бъдещи проекти. Министърът разгледа модерната материална база на университета и се запозна с възможностите за използването им.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    8
    daskal
    Министър на иновациите и растежа звучи като директор на водопад. Друго любимо министерство е това на туризма. Спокойно могат да сложат и министри на горите, пясъците, камъните, тревните площи и каквото още се сетите. Как е възможно така да се раздува и без това огромната чиновническа армия?!
  • 0
    7
    \'][
    Този министер е сащническо назначение в България! Докога сащ ще се меси в България?! Трябва изгонване от България на всякакви сащнически намеси! Този министер, както и сащническият посланик за България - персони нон грата! Всякакви сащнически НПО-та - вън от България!
  • 3
    6
    азбукарче
    Почти две години се учеше онлайн. Това са спестени пари от отопление, ток, вода, почистване. Къде са тези пари, от кого и за какво се усвоиха? Този въпрос е и към всички държавни и общински всякакви учреждения, които 2 години бяха онлайн.
  • 1
    5
    Какъв бил?!!
    Министър на ... растежа?!! Освен лъжите, цените и инфлацията не виждам друго да расте! Ще е добре да си имаме *министър на крадежа*, за да е законно всичко!
  • 8
    4
    професор
    Лорер дали е дошъл да удари окончателно ключа на този селскостопански бардак!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари