Министърът на икономиката показа дипломата си от „Харвард“

2
Резултатите на Кирил Петков са били по-високи от тези на 90% от състудентите му
Резултатите на Кирил Петков са били по-високи от тези на 90% от състудентите му Видео: bTV

Резултатите на Кирил Петков са били по-високи от тези на 90% от състудентите му

Магистър в „Харвард“, а не участник в кратък курс на елитния университет – такъв доказано е икономическият министър Кирил Петков. След като в онлайн издания се появиха съмнения за професионалната му квалификация, той използва днешния брифинг за инвестициите у нас, за да покаже дипломата си, предаде bTV.

Тя е за успешно преминато обучение в периода 2005-2007 г., като освен това е „с отличие“, т.е. Петков е бил в топ 10% на своя клас.

Пред журналисти той коментира и друга странична тема – за съдбата на обявената по времето на ГЕРБ Държавна петролна компания.

Там ни трябва парламент, за го помислим и преструктурираме, аз не виждам причина да имаме държавни бензиностанции, но това не е в моя мандат. Въпросът е друг – как да направим пазара на горива да е по-конкурентен, как българският държавен резерв в горивата да бъде по-достъпен, а не да правим държавни бензиностанции, според мен това е пълна глупост“, откровен беше Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук