Министър на културата: Жерар Депардийо е позор за Франция

2
Рима Абдул Малак каза, че е била "отвратена" от актьора
Рима Абдул Малак каза, че е била "отвратена" от актьора Снимка: ЕПА / БГНЕС

Рима Абдул Малак каза, че е била "отвратена" от актьора

Френската министърка на културата Рима Абдул Малак каза, че коментарите и поведението на Жерар Депардийо по време на пътуването на актьора до Северна Корея през 2018 г., разкрити наскоро в телевизионно предаване, са "позор за Франция", предаде АФП и БТА.

По време на пътуване до Моасак, Югозападна Франция, с говорителя на френското правителство Оливие Веран, министърката осъди "абсолютно шокиращите коментари" в репортажа.

По думите на Рима Абдул Малак казаното от Депардийо може и да е било в тона на шегата и провокацията, но всъщност е доста неуважително и недостойно и е "позор за Франция".

Кадрите от пътуването на актьора, представени в разследваща програма на обществената телевизия, показват Жерар Депардийо, който в разговори с жени многократно прави неприлични забележки и жестове от сексуално естество.

Рима Абдул Малак каза, че е била "отвратена", но все пак напомни, че Министерството на културата не може да дава инструкции, тъй като във Франция има пълна свобода на творчеството.

"Има режисьори, които могат да решат дали той да играе или не в бъдещи филми. Нямам впечатлението, че в момента на бюрото му има много предложения", добави тя.

Жерар Депардийо, чиято кариера е белязана от ексцесии и скандали, има над 200 участия в киното и телевизията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Прееба се света
    Всеки ден чувам крясъци "Айййлин, гял бурда ма". Цигани, евреи, помаци, арменци. Прееаба се света.
  • 9
    2
    и кой я знае,
    тая чистокръвна французойка Рима Абдул Малак?!? Явно иска да се поотърка около Депардийо, а дано една милионна част от неговата слава и талант се лепне по нея!
  • 4
    1
    Иван Асен
    А дъртофила макрон -не.тъй ли
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари