Министър Димитров: МОСВ не определя цената на водата

0
Уважаеми митингуващи, стачкуващи и недоволни от всякакви проблеми. Никой не оспорва вашето право да имате различно мнение и да го публикувате и коментирате. Но моля да не лъжете от мое име обществеността относно водна криза и цена на водата!
Уважаеми митингуващи, стачкуващи и недоволни от всякакви проблеми. Никой не оспорва вашето право да имате различно мнение и да го публикувате и коментирате. Но моля да не лъжете от мое име обществеността относно водна криза и цена на водата! Снимка: БГНЕС

По повод разпространена в някои сайтове фалшива новина, касаеща цената на водата в България, министърът на околната среда и водите Емил Димитров опровергава спекулативни твърдения.

Това съобщиха от пресцентъра на Министерството.

"Уважаеми митингуващи, стачкуващи и недоволни от всякакви проблеми. Никой не оспорва вашето право да имате различно мнение и да го публикувате и коментирате. Но моля да не лъжете от мое име обществеността относно водна криза и цена на водата!

МОСВ няма отношение и никога не е имало към определянето на цената на водата за питейно-битово водоснабдяване в България. Тя се определя от Комисията за енергийно и водно регулиране и не е работа на Министерството на околната среда и водите да коментира и определя цени. Каквато и да е цената сега и за в бъдеще в България тя няма да се решава от МОСВ", заяви министърът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари