Министър Божанов: Убеждаваме администрациите, че е нужен електронен обмен на данни

0
"Въпросът беше колко принтера да имаме - 0 или 1", разкрива министърът
"Въпросът беше колко принтера да имаме - 0 или 1", разкрива министърът Снимка: БНТ, стоп кадър

Министърът на електронното управление Божидар Божанов излезе с отчет във фейсбук за свършеното днес в ресорното му министерство: 

"Днес обсъждахме битови въпроси за Министерство на електронното управление - лаптопи, монитори... принтери. Въпросът беше колко принтера да имаме - 0 или 1.

Тъй като все още има администрации, които не приемат документи през системата за електронен обмен, се спряхме на "един", докато ги убедим да спазват закона. След това този един принтер ще бъде "съкратен" (и дарен).

Важно е да даваме пример. И ще го правим."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари