Министър Божанов свика извънредно заседание на Съвета по киберсигурност

1
На него ще обсъдим спешни мерки, с които да повишим защитата от различни видове атаки, които зачестяват в последните седмици, обясни министърът
На него ще обсъдим спешни мерки, с които да повишим защитата от различни видове атаки, които зачестяват в последните седмици, обясни министърът Снимка: БГНЕС

На него ще обсъдим спешни мерки, с които да повишим защитата от различни видове атаки, които зачестяват в последните седмици, обясни министърът

"Днес свиках извънредно заседание на Съвета по киберсигурност. На него ще обсъдим предложения на Министерството на електронното управление за спешни мерки, с които да повишим защитата от различни видове атаки, които зачестяват в последните седмици - атаки за отказ на услуга (DDoS), криптовируси, фишинг атаки и др."

Това пише в своя профил във Фейсбук министърът на електронното управление Божидар Божанов.

Докато в първите седмици на войната в Украйна обстановката в киберпространството беше по-скоро спокойна, действията в последните няколко седмици спрямо много от държавите-членки на Европейския съюз налагат по-спешно изпълнение на заложените мерки, пише още Божанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари