Милена Тодорова: Всичко започна добре и приключи зле

2
Със сигурност исках да сваля всички мишени, но не се получи, допълни тя
Със сигурност исках да сваля всички мишени, но не се получи, допълни тя

Биатлонистката Милена Тодорова призна, че не е била уверена преди стрелбата от положение прав в днешното преследване на 10 километра на Олимпийските игри в Пекин.

Тодорова стартира 17-а след спринта, а след перфектни първи две стрелби от легнал тя прогресира до десетото място. В следващите две стрелби от прав, обаче, българката направи цели 6 пропуска и се свлече до 31-ото място в крайното класиране.

"Всичко започна добре и приключи зле. Общо взето, лошо състезание. За съжаление за мен най-големият проблем този сезон е стрелбата ми от прав и още по-големият е, че просто не усещам къде са тези изпуснати изстрели, не мога да си разбера грешката. Това ме разочарова, но се надявам до края на сезона да успея да намеря някакво решение, за да мога през лятото да работя точно върху това", коментира Тодорова, цитирана от Спортал.

"Умишлено забавих преди да стрелям на първия прав. Направих още едно дишане. По принцип, когато не се чувстваш уверен, го правиш, за да си дадеш още малко време да се приготвиш. Не помогна. Със сигурност исках да сваля всички мишени, но не се получи", допълни тя.

Българката не смята, че снеговалежът и лошото време са оказали влияние. "Не мисля, че изиграха някаква роля. Условията са еднакви за всички", заяви биатлонистката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    русенец
    Спокойно, Миленче, нищо лошо не се е случило. Била си в Китай на държавни разноски, изкарала си един ски курорт там, като се върнеш ще продължиш да караш ски и ще ти плащат за това. И тъй поне още десетина години. Докато има балъци, които да плащат за така наречения ни елитен спорт, ти ще си живееш живота. Ако ти беше лошо така щеше да зарежеш спорта и да станеш примерно шивачка. В Русе се търсят страшно много!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари