Мила Кунис: Родена съм в Украйна и никога не съм била толкова горда с произхода си

0
Мила и  Аштън Къчър ще дарят 3 милиона долара за незабавна подкрепа на украинския народ
Мила и Аштън Къчър ще дарят 3 милиона долара за незабавна подкрепа на украинския народ Видео: YouTube

Актьорите Мила Кунис и Аштън Къчър ще помогнат на бежанци от Украйна

Двамата публикуваха видео с апел за подкрепа, предаде БТА. 

Украинците са горди и смели хора, които заслужават нашата помощ. Нашето семейство отправя този призив, за да помогне за предоставянето на незабавна подкрепа, като ние ще дарим три милиона долара“, съобщават намеренията си Холивудските знаменитости. Общата цел е събирането на 30 милиона долара, става ясно още от клипа.

Във видео Мила казва, че е родена в Украйна и никога не е била толкова горда с произхода си. „Родена съм в Чернивци, Украйна, през 1983 г. Дойдох в Америка през 1991 г. Винаги съм се смятала за американка, горда американка. Обичам всичко, което тази страна направи за мен и семейството ми. Но днес никога не съм бил толкова горда, че съм украинка. Събитията, които се случиха в Украйна, са ужасни. Няма място на този свят за такава неоправдана атака срещу човечеството“, споделя актрисата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    ...
    Щом успя да отмъкне Аштън Къчър от сластната кака "магьосницата" Деми Мур, представете си !!!
  • 6
    1
    aaaa
    Кеф ти - украинка, кеф ти - американка !? 1991г. що избягали, тогава Путин го нямаше, а Горбачов тъкмо ги беше "освободил". Що холивудски звезди и милиардери изгоряха от украински шафрантии - все подтиснати, все пострадали, гастрольорки, не ти трябва...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари