Михаил, който стреля по съученик, палел коли за пари!

0

Михаил Дели-Славов остава в ареста.

Това реши преди малко съдът в Пловдив при обжалването на мярката за неотклонение на младежа, информира БЛИЦ.

В съдебна зала стана ясно, че младежът е предлагал срещу заплащане да пали коли. Майката Ала Дели-Славова каза, че за първи път чува подобно нещо и обвини себе си за поведението на сина си. Тя разказа, че момчето е било аутсайдер в класа си и в училището. Чувствал се изолиран и различен. Преди време е бил нападнат и ударен и от тогава има промяна в поведението. За първи път отражението от тази агресия се появили когато момчето отишло на екскурзия в Москва и припаднало на път за самолета.

Самият Михаил каза, че преди инцидента с прострелването на своя съученик Иван Чирпанлиев, е бил заплашван от него. В съдебна зала стана ясно още, че първо Михаил е стрелял във въздуха, а след с въздушен пистолет е прострелял Чирпанлиев. Според прокурорът обаче изстрелите не са били един, а три. Михаил поиска по-лека мярка - да излезе от ареста, но искането му не бе уважено, защото има предпоставки, че той може да се укрие или да извърши друго престъпление.

Скандалът между двете момчета стана заради 18-годишната Симона, която е сътворила любовен триъгълник между себе си и момчетата. Сега Михаил е обвинен в опит за убийство, а Иван Чирпанлиев, който бе прострелян с въздушен пистолет в главата е в болница. Дели-Славов е стрелял в слепоочитето на младежа. За щастие няма опасност за живота му.

Михаил е отличник в руската гимназия. Приет е за студент в Техническия университет в Габрово, въпреки че му предстоят матури, нещо, което адвокатът му изтъкна. Съдът все пак не го пожали. Има твърдения, че младежът страда от психическо разтройство.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари