Миглена крие драма, белязала живота й!

1
Журналистката никога няма да забрави кошмара, който е преживяла преди 20 години
Журналистката никога няма да забрави кошмара, който е преживяла преди 20 години Снимка: БГНЕС

Миглена Ангелова никога няма да забрави за това, което е преживяла преди 20 години!

Журналистката спечели шоуто „ВИП Брадър“, но това не заличи най-голямата болка в живота й. Става въпрос за нещо, случило се през далечната вече 1996 година.

Тогава Меги губи сина си Илия за цели 2 месеца, пише topactualno.com.

Детето е похитено от собствения си баща, с когото тв водещата вече е в процес на развод. Таткото на Илия, който също е журналист, решава да отвлече сина си, за да накаже Миглена, с която е имал десетки скандали преди това.

Това наранява толкоз много бъдещата тогава брадърка, че цели 2 месеца тя не знае на кой свят се намира. Журналистката търси сина си навсякъде, но все не може да го открие.

Въпреки че се обръща към полицията, властите нищо не успяват да сторят. Тогава Миглена Ангелова взима нещата в свои ръце.

Тя пуска в употреба познанствата си с колеги от разследващата журналистика. Те успяват да издирят местонахождението на бебето й.

Миглена обаче не идва там с полицаи, а със свои приятели, готови да ступат бившия й съпруг. Това се случва и тя си връща детето.

Следват драми от чисто съдебно естество. Днес Илия все пак се вижда с баща си, но е наясно с онова, което той е причинил на майка му.

Това беше най-големият кошмар в моя живот. Едно дете трябва да бъде с майка си непрестанно до 3-годишна възраст. Сигурно у сина ми е останало нещо на подсъзнателно ниво, което никога няма да простя на баща му.“ – споделя днес Миглена Ангелова.

Илия, който сега е на 20 г., е най-малкото дете на Меги. Шампионката от „ВИП Брадър 2016 “ има още три дъщери от други двама мъже. Синът й е от третия й съпруг. Неговите каки се казват Дора, Стефани и Адриана, като последните две са близначки.

Равносметката за Миглена Ангелова е четири брака и четири деца. Само от последния си съпруг няма дете, тъй като по онова време вече е на доста висока за това възраст.

Източник: topactualno.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари