Миглена Ангелова: Влюбена съм!

0
Никога не казвай какъв е мъжът до теб, защото винаги ще се намери някоя, която ще ти го вземе
Никога не казвай какъв е мъжът до теб, защото винаги ще се намери някоя, която ще ти го вземе

Тв водещата Миглена Ангелова има мъж до себе си, но няма да се омъжва за него, пише списание LOVE style.

Той е българин, но живее в чужбина. „О, разбира се че имам пеперуди в стомаха. Без тях за къде?! Има една песен и в нея се пее - „Никога не казвай какъв е мъжът до теб, защото винаги ще се намери някоя, която ще ти го вземе". Спазвам този съвет, за разлика от преди и по тази причина даже не бих го показала" - казва Миглена Ангелова в интервю пред изданието.

Тя не живее с него, защото смята, че любовта не се влияе от съвместното съжителство. „Даже напротив. Аз, когато работя, съм много досадна и се занимавам само с това. Има ли обаче моменти на романтика и желание да общувам, не е проблем да си взема билет и да отида накрая на света. Но няма как да деля обща кухня, да се занимавам с това кой пере и да се изясняваме дали се обичаме" - обяснява още тв водещата.

И трите й дъщери са омъжени и живеят в чужбина. Адриана е в Италия, Стефани е във Франция, а Дора скоро ще се мести в Хайделбег - тя е докторант, вече египтолог.

Ако някой ден й кажат, че ще се разведат с половинките си, тя не би ги спряла. „Много сериозно ще поговоря с тях. Убедя ли се, че не са щастливи и нещо куца, по-добре да се махнат" - категорична е Миглена Ангелова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари