Миглена Ангелова е любимата звезда на България!

1
Тя спечели най-много зрителски гласове
Тя спечели най-много зрителски гласове Снимка: Нова телевизия

Големият победител във VIP Brother 2016 е Миглена, която получи най-голяма зрителска подкрепа и титлата "Любима звезда на България".

На финала на риалити формата на второ място се класира Ути, а третата позиция е за Емануела. Зрителският вот отреди четвъртото място на Борислав, а на пето място е Христо. 

Миглена подчерта, че наградата е много ценна за нея. Пред водещите Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева тя обаче призна, че не е очаквала да спечели шоуто. Победителят във VIP Brother 2016 благодари на всички, които я подкрепиха.

На финала звездите имаха възможност да гледат заедно със зрителите, а Big Brother ги изненада с емоционални видеа от най-близките им хора. Петимата финалисти получиха подкрепа от своите роднини и приятели, които ги трогнаха до сълзи. В студиото на VIP Brother Кали защити Миглена, а Марта Вачкова се бори за Ути. Константин подкрепи Емануела, Жоро Тошев защити Христо, а за Борислав се бори д-р Ангел Енчев. 

Съквартирантите във VIP Brother прекараха два месеца в пълна изолация, като изградиха приятелства за цял живот и водиха тежки битки. Плакаха, смяха се, изпадаха в безизходици и затруднения, отказваха и приемаха мисии. Всеки от тях устоя на напрежението и не изневери на принципите си, а силните им характери помагаха да останат себе си докрай.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари