МиГ-31 падна в залива Авача в Камчатка

1
Изтребителят е на въоръжение във военновъздушните сили на СССР и Русия от 80-те години на миналия век
Изтребителят е на въоръжение във военновъздушните сили на СССР и Русия от 80-те години на миналия век Снимка: ЕПА / БГНЕС

Спасителните екипи издирват двамата членове на екипажа

Руски военен самолет се разби по време на тренировъчен полет над полуостров Камчатка край Тихия океан. Спасителните екипи издирват двамата членове на екипажа.

Руските военни съобщиха, че МиГ-31 е паднал в залива Авача на югоизточния бряг на полуостров Камчатка. Самолетът не е бил въоръжен. Не са известни повече подробности нито причините за инцидента.

МиГ-31 е двудвигателен, двуместен свръхзвуков изтребител, предназначен за прехващане на вражески самолети и крилати ракети на големи разстояния. Той е на въоръжение във военновъздушните сили на СССР и Русия от 80-те години на миналия век.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    до 1
    Няма да повярваш колко много имигранти има в Русия. Имигрантските им служби едва смогват. От Киргизстан, Туркменистан. А да. В Русия живеят и около 4 милиона украинци.
  • 3
    4
    ванчо бре
    пак ли те изтърваха от тутракан 20
  • -4
    3
    Ванка с танка
    Ам помисли ва ,ако мозъчето ти не вдява,нещо не ти е наред
  • 2
    2
    до 1
    какво означава "рассия"? Да не си получил удар докато си писал коментара?
  • -3
    1
    Ванка с танка
    Рассия е най- “демократичната “ страна на света. Или хайде може на трето място. След Северна Корея и Китай. Но е на челните места. Със сигурност. Там президента винаги е “избран” демократично. Затова вече повече от 20 години е един и същ човек. Там има всякакви “права и свободи”. Включително “свобода” на словото. А новината по-горе със сигурност е фейк нюус “. В Раша няма диктатура. Там има само демокрация. И то “ цъфтяща “. И не само че цъфти, но и завръзва. Всеки ден милиони хора емигрират там, точно по тези причини.А американците всяка година играят лотария “Червена карта “. Нещо като добре позната зелена. И не само това. Цели “ държави “. Като ДНР и ЛНР, всепризнати от “целият свят “, се присъединяват “ доброволно” към нея. Така както на времето Литва, Латвия и Естония, са се присъединили “ доброволно “ към Съветския Съюз. А тези които не са имали силно желание да се присъединят , са изчезнали безследно. И в трите държави в момента има музеи на Съветската окупация. Защо ли ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари