Международният наказателен съд издаде заповед за арест на Путин

0
Руският президент е обвинен, че е отговорен за военни престъпления в Украйна
Руският президент е обвинен, че е отговорен за военни престъпления в Украйна Снимка: ТАСС

Руският президент е обвинен, че е отговорен за военни престъпления в Украйна

Международният наказателен съд издаде заповед за арест на руския президент Владимир Путин, информира Ройтерс.

Той е обвинен във военни престъпления в Украйна. В становището на съда се посочва, че Путин е отговорен за незаконната депортация на украински граждани, сред които и деца.

Заповед за арест има и за Мария Лвова-Белова, която е комисар по правата на децата при президента на Руската Федерация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    5
    хахаха
    Не Владимир ще се втурне към "цивилизованите" страни а те към него. След като превземе цялата усранаина, без да му духат под масата ще е голям глад. Те затова яростно наливат в усраната украйна, защото гладът и свирките на Владимир са им гарантирани.
  • 14
    4
    и какво
    нито русия, нито сащ, нито украйна са членове на мнс, да не говорим за китай, индия и др.
  • -12
    3
    LOL
    Ами сега? То не само няма да посещава цивилизовани страни ами има шанс и да го приземят ако прелита над тях :) Пък ако го прикриват с изключен транспондер, може да го приземят с ракета :D Като цяло това е силен сигнал към цялото руско ръководство, че вече нямат място в цивилизования свят. На Путлер не му остана никакъв изход освен цианида или директна провокация към НАТО с цел предизвикването на глобален конфликт, и после пак цианида де. Свалянето на американския дрон над международното въздушно пространство е опипване на почвата точно към такива провокации. Тестват да видят до къде ще издържат нервите на САЩ. Чакаме още подобни провокации, като накрая Путлер ще обяви, че САЩ са ги ударили първи.
  • 20
    2
    истина
    А,международният наказателен съд къде беше да осъди американците за толкова погубени живота във Виетнам,Иран, Сърбия Афганистан и още на много места по целия свят? Къде е Америка,къде е Черно море? Създават смут в целия свят.
  • -15
    1
    Възторжен
    Най-добрата новина за годината. Сега явно Путлерчо съвсем няма да излиза от бункера си. Шанс да посети нормална държава /извън Северна Корея и Сирия/ - нулев. Чудя се само защо държим за посланник една нагла тетка, назначена с подписа на един издирван от международния съд за арест престъпник.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари