Методи Лалов: Арестите и претърсванията бяха незаконни

0
Неприятно ми е, че трябва да говоря в синхрон с ГЕРБ, но Бойко Рашков е нетолерантен човек, заяви бившият наказателен съдия
Неприятно ми е, че трябва да говоря в синхрон с ГЕРБ, но Бойко Рашков е нетолерантен човек, заяви бившият наказателен съдия Видео: NOVA

Борисов трябва да бъде разследван от адекватни магистрати за дейността си през последните 12 години, категоричен е бившият наказателен съдия

"Арестите и претърсванията бяха незаконни, защото нямаше неотложен случай. Няма опасност да се укрият или унищожат доказателства, за да се влезе в нечие жилище", това каза в "Офанзива“ Методи Лалов, бивш наказателен съдия, съветник в СОС.

"Аз нямам основание като гражданин и като магистрат да харесвам Бойко Борисов, но ако искаме промяна, не може да насочваме закона по такъв безобразен начин. Законът не е пластелин", смята той.

"Когато се започва по този начин едно наказателно производство, каквито и добри цели да имате, всичко отива по дяволите. Борисов трябва да бъде разследван от адекватни магистрати, които да работят по неговата дейност в последните 12 години и да бъде съден с всичките гаранции на закона", категоричен е юристът.

"Неприятно ми е, че трябва да говоря в синхрон с ГЕРБ, но Бойко Рашков го познавам още като преподавател. Той е нетолерантен човек със знания, които е готов да използва в преследването на неговата политическа цел. Акцията може да се разглежда като провокация, но когато използваш закона, за да провикираш ... Законът трябва да бъде четен по един и същи начин", подчерта Методи Лалов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари