Метално заграждение падна върху жена в София

0
Тони Маринова се е отървала с леки наранявания на рамото и крака
Тони Маринова се е отървала с леки наранявания на рамото и крака Снимка: Тони Маринова / Фейсбук

Тони Маринова се е отървала с леки наранявания на рамото и крака

Метално ограждение падна и рани жена в центъра на София докато върви с детето си. Каква е причината за инцидента и кой ще поеме отговорността?

Инцидентът е станал в столичния квартал „Лозенец“. Там тече ремонт от страна на „Топлофикация“ и са поставени метални заграждения. Един от панелите обаче пада върху жена, която в този момент пресича с детето си.

Благодарна съм, че не се случи нещо по-страшно. Когато оградата падна върху мен, аз не успях да разбера какво точно се случва. Както си вървях усетих, че нещо ме подпира. Благодарна съм обаче, че оградата падна и се подпря на рамото и крака ми, а не падна върху дъщеря ми“, разказа пред камерата на bTV пострадалата Тони Маринова.

bTV

Жената сподели също така, че към момента има проблем с крака, а ръката само я боли.

Психическата ѝ травма обаче се оказва по-голяма. „Става дума за нечия безотговорност и за тотално безхаберие“, категорична е Тони Маринова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари