„Металика" пуска нов двоен албум след 3 месеца

0
Вижте клипа на първия сингъл от албума
Вижте клипа на първия сингъл от албума Видео: MetallicaTV

"Металика" (Metallica), една от най-прочутите групи в историята на рока, обяви, че на 18 ноември пуска първия си албум от 8 години насам и това ще е Hardwired ... to Self Destruct.

Това ще е двоен албум с 12 нови песни, първата от които бе представена и с клип в интернет.

Проектът ще се появи в различни формати: два диска, винилови плочи и дигитален. Ще има и луксозна версия с трите изброени варианта, литографии и значки.

Групата обяви новината във "Фейсбук" с включване на живо от студиото си в Сан Франциско, където Ларс Улрих и Робърт Трухийо разговаряха за записите и барабанистът уточни, че в следващата седмица имат още довършителна работа. Hardwired е продуциран от Грег Фридман, който стои и зад предишния албум Death Magnetic, както и от Улрих и Джеймс Хетфийлд.

"Металика" започна да подсказва на феновете си, че се задава нов албум от 2014г. и определено от края на 2015г. като това поддържаше интереса им с разкрития, че работят по почти 20 парчета. Хетфийлд обаче говореше за вероятността да напишат нова музика още през 2012 г., а година по-късно заяви, че имат достатъчно материал за нов албум.

Източник: Дневник
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари