Металик татуировките са новите бански на плажа

0

В края на миналото лято папараци снимат попдивата Бионсе на яхта със съпруга ѝ Джей Зи. Впечатление тогава правят множеството ѝ златисти и сребърни татуировки, които покриват тялото и допълват банския ѝ. По-късно са публикувани кадри как изпълнителката комбинира бляскавите си рисунки дори с всекидневни дрехи.

Така за дни Холивуд пощурява по тенденцията и куп знаменитости последват примера ѝ. Сред тях са Селена Гомез, моделът на “Викториас Сикрет” Роузи Хънтингтън Уайтли, Ариана Гранде, Ванеса Хъджинс, Алесандра Амброзио, Клои Кардашиян и много други.

Почти година по-късно манията се прехвърля и в България. От пролетта досега могат да бъдат забелязани десетки онлайн магазини, които предлагат рисунките. Продават се и в големите вериги за дамско облекло. Новите най-популярни селфита пък са именно на части от тялото, покрити с красивия аксесоар.

Освен че са изящни, металик татуировките прекрасно подчертават летния загар. И ако досега за лятото дамите избираха дълго и мъчително достатъчно ефектен бански костюм, то този сезон металик стикерите изместват вниманието и са новото плажно “облекло”.

Как се поставят? Много практични и лесни за употреба, този вид татуси, са на принципа на ваденките. Не изискват рисуване от специалист или дълго време, в което да чакате съхненето им. Произлизат от татуровките с къна и египетските рисунки. Формите им са същите, но с разликата, че се отстраняват много по-лесно. Ето това е причината, поради която са толкова обичани от дамите в момента.

 

Продават се на листове, на които са разположени по-няколко. Цената варира от 4 до 12 лева на шаблон. Единственото, което се изисква от вас, е да изрежете желаната форма, след което да я поставите върху определено място и да намокрите с топла вода. Използвайте парцал или кърпа, които да напоят достатъчно добре хартията. Най-подходящо е да си купите малка гъбичка, с която предимно се нанася фондьотен и да използвате нея, след като я напоите добре. Преди да поставите формата върху кожата си трябва да се уверите, че тя е напълно суха и не е омазнена по никакъв начин.

Не е подходящо да го правите, ако преди това сте били намазани с плажно олио.

Татуровката издържа от 3 до 8 дни. Възможно е целостта й да се развали от солената морска вода. Дори и да ви се случи, много лесно можете да премахнете остатъците, като напоите тампон с тоалетно мляко. За секунди ще изчезне и можете да си поставите нова. Много е удобно, защото за банския през деня сте с една визия, а с вечерната рокля с друга.

Певицата Бионсе също е фен на златните татуси.

Рисунките много приличат на бижута. Не се поставят само на обичайните за татуровка места, а се използват за заместител на колиета, пръстени , гривни и дори диадеми. Особено

актуално е да си

сложите такъв гердан

Помолете някой да ви помогне, за да не го изкривите. На шаблоните ги има готови в най-различни стилове и цветове. Освен златни и сребърни, има и такива със сини отенъци. Можете да избирате между имитации на бяло, жълто и дори розово злато. Хубавото е, че стои добре дори да поставите по тялото си повече от една татуировка. Колкото по-умело ги съчетаете, толкова по-ефектно ще изглежда тялото ви. Основното правило, което трябва да следвате, е да ги слагате на частите, които искате да подчертаете. За завършек на визията използвайте златиста очна линия.

 

Странно или не, едно от най-хитовите места за лепене на стикери е по лицето. Много момичета ги слагат като диадема по челото си или отстрани на веждите.

Най-желаните са

формите на

пера и ромбчета

Ако имате дълги и слаби краки, добра идея е да увиете рисунката като жартиер около бедрото. Стои ефектно, когато носите къси панталонки или пък бански.

Това, че вече имате металик стикер, съвсем не значи, че трябва да се откажете от бижутата. Направете си пръстен за единия пръст, а на съседния до него сложете истински. Същото важи и за колиетата. Комбинирайте истински с рисувани. Сред гривните са най-хитови тези, които са сложени в горната част на ръката точно под рамото. Единственото, за което трябва да внимавате, е изборът на бански. Избягвайте да прилагате тренда в комбинация с модели флорални мотиви. Така рискувате да преминете границата на красивото и да преминете към кичозното. Най-доброто решение е черният изчистен бански, защото с него се подчертава красотата на стикерите и те изпъкват.

 

Татусите изглеждат като гривни върху ръцете.

 

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари