"Месец на Семейството" в Русе

1
Нека заедно покажем добрия пример на децата си, да честваме традиционното семейство, съставено от мъж и жена
Нека заедно покажем добрия пример на децата си, да честваме традиционното семейство, съставено от мъж и жена

Сдружение „РОД Интернешънъл“ и Младежки Консервативен клуб каним русенци да станат част от международната инициатива „Месец на семейството“

Събитието ще се проведе на 04.06 в Русе. Поставяме начало в 17 часа с шествие от Паметника на Свободата и завърши на Вазата. В 18 часа сме ви подготвили много игри, семейни забавления и награди.

Нека заедно покажем добрия пример на децата си, да честваме традиционното семейство, съставено от мъж и жена.

В програмата очаквайте:

17:00 шествие от Паметника на свободата до Вазата

18:00 семейни игри на Вазата:

* Щафетни игри

* Рисуване на фолио

* Улови патето

* Цветна градина

* Стрелба в цел

* Водни игри

* Дърпане на въже

* Скачане с чували

* Пренеси яйцето

* Плени знамето

* Индианци

* Волейбол

* Народна топка

* Конкурс за снимки Месец на семейството е инициатива за цяла България, в която да излезем заедно, за да честваме традиционното семейство, съставено от мъж и жена, както и насърчим диалога около семейните политики и културната матрица на обществото ни.

Каним цяла България 04.06 - Русе 11.06 - Бургас 18.06 - София Нека излезем заедно в чест на българското семейство и общата ни вяра, култура и традиционен светоглед.

Поканени са всички родителски и неправителствени организации, политически партии (без партийна агитация), обществени личности и обикновени граждани , които застават на страната на традиционната визия за обществото. Приветстваме хората от всяко религиозно, етническо и политическо семейство, със или без деца, млади и стари, които споделят визията ни за традиционната обществена матрица и конструктивния диалог по отношение на бъдещето на страната ни. Шествието е стриктно деполитизирано. Единствените флагове, които е позволено да се веят са българския и тези на инициативата.

Вярваме, че заедно можем да зададем позитивен дневен ред в едно все по-разединено общество.

Линк към събитието във Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    sdfghjkl;'
    екатерина,никога няма да бъдеш жена
  • -1
    7
    Илко
    За по безумна инициатива не бях чувал.. но не се изненадвам че клет най Ганьо иска да си запази традиционното семейство, където мъжа може да си бие жената щото не му е сипала ракия за вечеря.
  • 1
    6
    Андрей
    Браво! Чудесна инициатива!
  • -1
    5
    Екатерина
    Тази статия е пълен абсурд. Като цяло целото това парадиране на семейства, които си имат всички права като двойка. ЛГБТИ+ хората нямат. Вие не се ли усещате, че всеки има право на собствен живот и да не се месят в любовта на хората. Толкова няма в България за какво да протестирате, ами сте тръгнали тук с някакви игри да подклаждане омраза в хората. В ЕС сме от 2007, а под робството на патриархата от векове и няма излизане. Спрете да дърпате България назад. Това е псевдонационализъм. Не й помагате.
  • 0
    4
    Улови патето!
    _|_ за Наско - ....о!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари