Месечен хороскоп за Март 2018

0
Виж месечния хороскоп за всички зодии!
Виж месечния хороскоп за всички зодии!

Март ще бъде месец на ново начало за голяма част от представителите на вашия знак.

Дните около 7 март ще бъдат белязани от промени, върху които едва ли ще има възможност да упражнявате някакъв контрол, така че по-добре би било да ги приемете. През март акцентът при вас ще бъде поставен върху работата и професионалното ви развитие. Първата половина на март ще бъде доста благоприятен за вас период. Парите и притежанията ще бъдат основни теми за вас през март. Макар че, не е изключено да ви споходят неочаквани събития, като цяло за вас март ще бъде по-спокоен в сравнение с февруари. От вас може да се изисква да балансирате  между лични и служебни приоритети. 

Липсата на баланс може да направи ангажиментите ви по-неефективни и разпилени  в различни посоки. Имате шанс за своеобразен рестарт, ново начало във вашите взаимоотношения. Част от тях ще контролирате, но други ще се развиват според зададени вече тенденции.

Ако някой е на път да напусне живота ви, вероятно е за ваше добро, защото няма място там и ще отвори място за нова  връзка.

Овен

Март ще даде силен тласък на професионалното ви развитие. Първите дни на месеца не се страхувайте да бъдете иновативни. В комбинация с опита ви постиженията ви ще ви изстрелят на върха. Настоявайте за всичко, което може да получите в повече от началниците. Не се колебайте да търсите друго поле за професионална изява, ако видите, че условията ви няма да бъдат приети. Личния живот ще остане на заден план до средата на месеца. Ще бъдете прекалено заети. Затова е добре да планирате почивка към края на периода и да наваксате пропуснатото време с половинката ви. Ако не сте във връзка може да предприемете пътешествие, по време на което да се забавлявате, както желаете. Не е изключено точно там да срещнете подходящ партньор за себе си. В здравословно отношение сте склонни да пренебрегвате някои симптоми, които ви мъчат отдавна. Бъдете по-отговорни към здравето си и направете необходимите изследвания.

Телец 

Март месец ще ви посрещне с необходимостта от промяна на ценностите ви. Ще усетите, че имате нужда да давате повече на хората. Не е изключено да се замислите за смяна на служебното поприще с идеята да се чувствате по-полезни за другите. Обстоятелства, които ще ограничат действията ви ще ви подтикнат към реални действия в тази насока. Колкото и неразумно да изглежда всичко отстрани решенията ви ще са добре премислени и премерени. В средата на месеца ще сте набрали достатъчно скорост, за да се преборите за това, което искате. Очаквайте изненадващо събитие, което до голяма степен ще определи насоката ви на действие и ще ви облекчи от някои отговорности. Краят на месеца е добро време да се избавите от всичко излишно. Направете същинско пролетно почистване и се избавете от вещите, които не използвате повече от година.

Близнаци 

Очаква ви месец, изпълнен с много страст. Дори онези представители на знака, които са в дългогодишна връзка ще усетят, че отношенията им се възраждат отново. Направете пътешествие, което да бъде вашия втори меден месец. Онези от вас, които от скоро са във връзка може да изживеят интензивно развитие на връзката си. Някои представители на знака дори ще се решат на по-сериозни крачки. Средата на месеца ще ви наложи да спазвате повече дисциплина и да се придържате към правилата. Не позволявайте на личния живот да попречи на професионалното ви развитие или си вземете отпуска, докато разрешавате домашните въпроси. От 23 март започва ретроградното движение на Меркурий. След тази дата не предприемайте пътувания, отложете купуването на техника. Бъдете по-внимателни и се заемете с дейност, която изисква довършване на стари задачи. Периодът на ретроградно движение приключва на 15 април.

Рак

Март ще въплъти много от бляновете и мечтите ви. Не бързайте да реализирате всичко, защото няма да ви остане време да се насладите. Опитвайте от щастието си на малки хапки и му се наслаждавайте дълго време. Началото на месеца и подходящо време за пътуване. Някои идеи, възникнали в последния момент лесно може да открият реализация. Средата на перида е подходящо време за договаряне на служебни отношения. Каквото заявите в началото така и ще се случи. Не изчаквайте излишно време, в което няма да сте сигурни дали ще може или не да реализирате намеренията си. Най-добре бъдете честни от самото начало. В средата на месеца може да се затрудните в търсенето да зарадвате свой близък. Не се изхвърляйте с невероятни идеи. Вашето специално отношение прави отношенията ви специални. Целият месец е добро време за справяне с някои меланхолични аспекти на живота ви. Ще се убедите сами, че по-лежерното отношение към нещата ще ви донесе и по-лесно постигане на целите.

Лъв

Месецът ще ви раздели с някои илюзии, което може да направи характера ви прекалено избухлив. Преди по време и след взимането на решения не демонстрирайте сила на емоциите, за да не развалите важни отношения. Първата половина на месеца не е подходяща за преговори или ако се налагат – очаквайте преразглеждането им в скоро време. В средата на месеца намерете време за разпускане, съчетано с полезни за тялото и организма дейности. Това е добро време да преразгледате начина си на хранене. Ако имате оплаквания не чакайте да се обърнете към специалист. В края на месеца спокойно може да помислите за развиването на ваши таланти и търсенето на начини да ги превърнете в бизнес.

Дева

Месецът ще ви изправи пред необходимостта да промените подхода си към другите. Това ще стане само и единствено чрез процеси, които трябва да се случат във вас самите. Сега вече трябва да се опитате да видите пропуските и нещата, които трябва да усъвършенствате в самите себе си. Оставете другите да се развиват, както сметнат за добре. Средата на месеца може да се наложи да промените ваши планове, свързани с пътуване и да попълните бързо ваши пропуски в знанието. В края на месеца не бързайте да планирате, каквото и да било, тъй като ретроградният Меркурий може да провали някои от намеренията ви. Най-добре бъдете гъвкави в преодоляването на препятствията, отколкото да се опитвате да се преборите с тях.

Везни

През този месец проявете максимално внимание в отношенията ви с партньора. Съмнителен ще е успехът на новите начинания, за това заложете на добре познатите ви дейности и не се включвайте в нови проекти. Това важи особено за дните след 23 март, когато Меркурий става ретрограден. Точно сега всяка прекалена изява на емоции и чувства може да нанесе сериозни последици върху това, което сте постигнали до момента и дори да се обърне срещу вас. Втората част на месеца ще бъде благосклонен към тези представители на знака, които отдадат времето и сърцето си на семейството. Мнозина от вас може да страдат поради факта, че отношенията ви не се развиват по начина, по който вие искате. Тези, които вече имат установени отношения, но все още без брак ще узнаят информация за партньора си, която ще разклати доверието им в него.

Скорпион

Началото на март е време, което ще е ще е най-добре да бъдат активни и разумни особено в началото на новия месец. Звездите вещаят промени и вместо да чакате те да се случат отвън, започнете промяната първо у себе си. За миг не допускайте да ви напусне оптимизма. Започвайте деня с гимнастика и здравословна закуска. Заместете кафето с чай. В средата на периода приемайте всяка промяна като шанс за развитие. А възможности няма да липсват. В работата ви очакват многобройни ситуации, в които ще може да приложите уменията и знанията си. За нововъведения използвайте периода до 23 март. След това настъпва периодът на ретрограден Меркурий, който ще продължи до 15 април. През това време бъдете достатъчно предпазливи и пестеливи.

Стрелец 

Това е месец, в който да изразявате мнението си открито. Вашият глас трябва да се чуе, макар да не очаквате овации. В първата част на месеца ще са успешни пътуванията и кратките командировки. Тези, които вече са планирали ваканция или пътуване с любимия човек също няма да останат разочаровани от пътешествието. В личните отношения направете първата крачка, така ще си спестите неочаквани ходове от страна на партньора ви, но все пак не превръщайте връзката си в битка. Бъдете честни пред себе си и пред партньора ви. В средата на периода не планирайте преговори. Може да настъпят обърквания и недоразумения, които трудно ще поправите във времето. От 23 март настъпва периода на ретроградния Меркурий. Заемете се с поправянето на стари грешки, довършването на изостанали задачи. Отложете пътуванията за друг период.

Козирог

През този месец успехът ще част от всекидневието ви. Не забравяйте, че за да имате трябва да дадете. Щедростта ще е най-голямото ви оръжие, колкото и странно да звучи. Сега е моментът да покажете своето по-различно, по-цветно и освободено лице. Самостоятелните представители на знака може да привлекат много погледи с новия си имидж, но със сигурност ще трябва да продължите в същия дух ако искате да запазите почитателите си. Личния живот ще бъде акцентът на новия месец, но ако смятате да започвате нова връзка го направете до 23 март. След тази дата Меркурий обръща движението си и не е добре да се започва нищо ново. Възможно е обаче да си припомните стара любов и дори да се зачудите дали не възобновите отношенията си. В здравословно отношение не надценявайте възможностите на организма ви. Пазете се от падания и счупвания.

Водолей

Този месец ще имате повече възможности за изява, от колкото си мислите. Бъдете готови във всеки един момент да ви извикат за участие или презентации. Опитайте се да не отказвате покана. Сега е важно да затвърдите съществуващи контакти и да създадете отношения с нови хора. Онези от вас, които се занимават с наука ще имат своя звезден час в средата на месеца. Може да бъдете поканени за участие в проект. Приемете в случай, че дейността по него започне до 23 март. След тази дата намалете активността и не предприемайте инициативи. Периодът на ретрограден Меркурий ще продължи до 15 април. До тогава се заемете с поправянето на стари грешки, довършването на изостанали задачи, попълването на пропуски. Ако е възможно не предприемайте и пътувания.

Риби 

Март ще донесе събития, които със сигурност не сте си представяли, че ще се случат. Не и сега. Повечето от тях ще бъдат във ваша полза, така че няма защо да се притеснявате. Мечтайте и рисувайте плановете си смело, със замах, живейте цветно, смейте се силно... Угаждайте си, направете програма, в която да имате време да полагате повече грижи за себе си и външния си вид. Може да се опитате да тичате и да направите 1-2 посещения на фитнес. В дома има нужда от освежаване, така че не се колебайте да хванете четката и да направите по-слънчев дома си. Не си отказвайте ако изпитвате непреодолима нужда да научите нещо ново. Не забравяйте, че единственото, за което съжаляваме е това, което не сме направили. Рождения си ден прекарайте така, както би ви било приятно, дори това да е един най-спокоен ден в домашни дрехи и с чаша чай без излизане на вън и излишна суета.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари