Меле в ромската махала на Стамболийски

2
Ромската махала е под обсада, има масови безредици и задържани
Ромската махала е под обсада, има масови безредици и задържани

Ромската махала е под обсада, има масови безредици и задържани

Според кмета на общината Георги Мараджиев напрежението е ескалирало към 19:00 часа, след като цял ден там е имало обсада.

"Хванали са едно момче на 19 години да кара моторче без книжка, не става дума за купуване на гласове. В момента там има 14 буса на жандармерията, пребиха хората", съобщи Мараджиев, цитиран от 24 ЧАСА. Според него трима души са откарани в болница след сблъсъците.

От МВР няма информация за инцидента, шефът на пловдивската полиция не отговаря на мобилния си телефон.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    Песимист
    Защо няма втори Генерал Чочоолу???
  • 7
    4
    Само така!!!...
    Така трябва да бъде, както е в Германия! Там що не скачат циганите? Циганин да се наричам, първа радост е за мене - и в това няма нищо обидно. Не знам, кой го измисли това "роми", не смятам, че е обидно "циганин". В цял свят ги наричат цигани.
  • 9
    3
    българин
    Защо ли по времето на соца в тази социална група младежите служеха в трудови войски, всички пълнолетни задължително работеха, децата ходеха на училище поне да завършат основно образование. Кражбите и побоите бяха изключително редки и задължително ги наказваха според законите. Днес те си живеят безметежно на наш гръб. Демокрация!?
  • 13
    2
    Бах му майката!
    Много мангал, много нещо! И на всичките тия лилави примати им плащаме социала, да живеят и лежат на наш гръб!!! Ваксини им трябват, ВАКСИНИ!
  • 18
    1
    Aha
    Ц И Г А Н И З А Ц И Я ! Тези трябва да ни целуват краката, че съществуват на нашата земя, те тръгнали жандармеристите да нападат и да врякат! Самолета и Индия!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари