Мел Гибсън няма да снима филм на 100 километра от Русе

1
Бизнесмен от  Горна Оряховица се изцепи преди дни, че световноизвестния актьор ще снима филм за българската история
Бизнесмен от Горна Оряховица се изцепи преди дни, че световноизвестния актьор ще снима филм за българската история Снимка: AP

Холивудската звезда Мел Гибсън няма да дойде в България, а още по-малко да снима филм свързан с българската история.

Това стана ясно, след като дни по-рано се появи сензационния слух, че той може да изиграе край Русе българския цар Ивайло, пише HotArena.net.

„Голяма е вероятността световноизвестния режисьор, актьор и продуцент Мел Гибсън да снима филм в България и то на 100 км от Русе.

Това изцепи бизнесменът от Горна Оряховица Ивелин Михайлов, докато обясняваше плановете си да създаде най-големия исторически парк в родния си град.

По думите му българския Дисниленд ще бъде разположен върху площ от 100 декара и в него ще бъде пресъздадена част от българската история — праисторията, през римската епоха до 1396 година, когато падаме под турско робство и т. нат.

В момента паркът е в процес на изграждане, а създателят му си мечтае да види Мел Гибсън да играе в него. Той дори прави аналогия между героя на Гибсън в смело сърце и евентуалната продукция за българските исторически събития, която иска да снима там.

„Има известна аналогия с неговия герой от „Смело сърце”, но за разлика от Ивайло, той не успява да стане цар”, коментира ще Михайлов.

Други обаче не вярват, че Гибсън изобщо ще дойде в България.

Абсурдни са тези твърдения. Някой може ли да обясни на новоизлюпения горнооряховски продуцент бизнесмен, че исторически филми не се сниман в циментови атракциони в стил „ДДиснилендУ” и че само хонорарът на г-н Мел Гибсън е по-висок от цената на целия му атракцион”, реагира единственият български продуцент, който е работил с Мел Гибсън във филма „Страстите Христови”.

Той е категоричен, че трябва да се спре с използването на името на световноизвестната публична личност, с цел намиране на финансиране. „Затова човекът може да бъде под отговорност”, заяви още Иванов.

Дни след интервютата по телевизията, Ивелин Михайлов обяви, че е бил разбран погрешно.

Не съм казал, че водим разговори с него, а че бих искал това да се случи”, обясни предприемачът.

Източник: HotArena.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари