Мегз плъзна в бълхи

0

Дизайнерката и риалити героиня - Миглена Каканашева - Мегз публично призна, че е плъзнала в бълхи, но причината е била благородна.

Личната саможертва се е наложила в името на спасението на бездомно куче, което тя приютила в дома си и вече официално отглежда.

"Първоначално си помислих си, че е на някого, но после видях, че няма каишка и е пълно с бълхи и дори 2, 3 кърлежа. Беше си мое, ако го поискам. И го поисках, до тогава не осъзнавайки колко ще ми бъде трудно да се грижа за нещо. Къпането беше война. Наложи се първата вечер да спя седнала на пода до него", разказва с умиление чаровното миньонче.   

Тя вече го е обезпаразитила и дори го е кръстила на своята модна марка - Мегз, а след няколко дни на отглеждане, вече разсъждава философски  за случилото се: "Гледайки го как или е неспокойно покрай мен или тъжно, а ме иска повече от всичко, осъзнах колко лично необвързващ, неспокоен и разхвърлян живот водя. Всичко можеше да си тръгне, важен е бранда и продажбите."

С кучето си Мегз, Меги ще се тренира да бъде всеотдайна към живо същество до себе си - като освен, че го взима навсякъде със себе си, то вече е било не само в шивашката й фабрика, а и на бизнес среща. 

Каканашева толкова лично е приела тази кауза, че нищо чудно скоро да основе фондация за бездомни животни. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари