Меги от "Къртицата" проговори за анорексията

0

Топ дизайнерката и риалити героиня - Миглена Каканашева - Мегз напоследък е едно от най-силно коментираните светски лица у нас.

Като покрай името й, съвсем не липсват и доста пикантерии. Наскоро, заради няколко нейни снимки, на които буквално се броят ребрата й, медиите я обявиха за анорексичка.

Известно време тя запази мълчание по темата, но сега, в интервю за "Всеки ден", за първи път Мегз коментира скандалните спекулации:

Напоследък свалих 2-3 килограма, което за моя ръст и тегло е много. И аз самата се усещам „кльощава", иска ми се да кача малко. Но много ми се насъбра последните месеци. Попрекалих с исканията към себе си и екипа ми. Специализирах здравна психология, приемам отношението към собственото си здраве и примера, който давам на другите, много сериозно. Аз имам проблем единствено с времето. Едно денонощие не стига, нито капацитетът ни в момента, за всичко, което искам. Ям често и редовно. Обожавам храната и живота.”, категорична на дизайнерката. 

Тези клюки около нея и работохолизма й, я подтикват да пречупи нещата през модната призма и тя планира следното: „ Харесвам малки, фини и слаби жени. Напоследък се замислям компанията ми да поведе кампания по темата. И не толкова за анорексията, колкото за себеприемането и как да се спасим от стреса на етикетите - дебелак, анорексик, грозен. Смятам, че истинският проблем е себеотрицанието - и от страна на критикуващи, и от страна на боледуващи.“

Меги смело коментира и пластичните си операции, които не са по-малко обсъждани: „Да, имам корекции по лицето. Бих си направила още, ако в даден момент усещането ми за добър външен вид се промени. Нямам негативно мнение по темата за интервенциите, стига да не се прекалява.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари