"Медицински надзор" проверява случая с жена, починала в такси заради отказана линейка

0
От Спешния център в Сливен казаха, че служителят е виновен и ще бъде наказан
От Спешния център в Сливен казаха, че служителят е виновен и ще бъде наказан Снимка: БГНЕС

От Спешния център в Сливен казаха, че служителят е виновен и ще бъде наказан

Във връзка с изнесена в медиите информация, ИА „Медицински надзор“ се самосезира и започва от 12 февруари извънредна проверка в ЦСМП – Сливен, предаде БГНЕС.

Жена от Сливен почина в такси, след като линейка отказа да я вземе от дома ѝ. Близките ѝ били принудени да търсят транспорт, за да я закарат до болницата, където само констатирали смъртта ѝ.

От Спешния център в Сливен казаха, че служителят е виновен и ще бъде наказан – рядко признание за погрешна преценка в здравната система.

63-годишната жена се почувствала зле в дома на дъщеря си и зет си във вилната зона на Сливен. Роднините ѝ звънят на тел. 112. Отсреща отказват да изпратят помощ преди да чуят жената, която е зле – нещо, което е правило при такива повиквания и често създава проблеми. Отказът на Спешна помощ наложил близките да викнат такси, поради което били изгубени още ценни минути. Таксито оставя хората на входа на болницата, но там само установяват смъртта на жената./БГНЕС

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Иво
    Егати тъпите идиоти,и после защо ги биели,ето защо,това са долни хора,нито са лекари,нито фелдшери,боклуци са,жалки хора,и пари искат, фелдшерите,и пет лева. Не заслужават...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари