„Медика” работи в услуга на гражданите от Русе

0
Дано не ви прозвучат твърде силно думите ни. Но който е потърсил услугите на  болница „Медика кор” знае какво означава това
Дано не ви прозвучат твърде силно думите ни. Но който е потърсил услугите на болница „Медика кор” знае какво означава това

Скъпи съграждани,

Вече повече от едно десетилетие частни болнициМедика” работят в услуга на гражданите от Русе и региона, борейки се за най-ценното у човека – неговото физическо здраве. За нас тези думи  в  буквалния смисъл означават – борба за спасяване на човешки живот.  Съдете сами. От създаването си до края на 2015 г. през СБАЛК „Медика Кор“ са преминали 19 066 пациента и всеки от тях, прекрачвайки прага на болницата, е поверявал  в ръцете ни  сърцето си. А нашата първостепенна задача  е била това сърце да не спира да бие. С цената на всичко.

Дано не ви прозвучат твърде силно думите ни. Но който е потърсил услугите на  болницаМедика кор” -  било то сам с кардиологичен проблем или с тревогата за здравето на свой близък, знае какво означава това.

Не по-малко отговорен и жизнено важен за болните  и нуждаещите се от физиотерапевтични грижи е  трудът, опитът и професионализмът на лекарите и  рехабилитаторите от СБАЛФРМ "Медика" ООД , която от създаването си през 2008 г. до сега е  помогнала на повече от 22 000 пациенти да стъпят на краката си, да превъзмогнат болката и да се чувстват като пълноценни хора. Всичко това сме постигнали благодарение, както на отличната и модерна апаратура, с която работим, но на първо място – благодарение на отлично стикования екип от специалисти – всеки от тях професионалист в своята област. Гордеем се, че във физиотерапевтичната ни болница са проходили десетки деца с двигателни проблеми, още толкова са произнесли първите си думички благодарение на опитните ни логопеди. Не по-малко благодарни са ни родителите, на които сме помогнали да бъдат ко-терапевти на децата си в домашни условия. Всеки, който се грижи за дете със специфични потребности, знае какво означава това.

Високият професионализъм и коректното обслужване са били винаги водещ фактор в нашата работа, а  единствената ни цел, от създаването ни до сега, е било безкомпромисното качество на медицинските услуги, съчетано с лично отношение и персонално внимание към всеки един пациент.

Считаме,че в днешно време конкуренцията между частни и държавни болници от мръсна дума трябва да се превърне в полезен катализатор на усилията за по-добро обслужване на пациентите, от което ще спечели както всеки един по отделно,  така и обществото ни като цяло, което се нуждае от здрав  и читав народ. Само така всеки гражданин, нуждаещ се от медицинска помощ, ще  може да избере сам  къде да се лекува и да получи най-адекватната помощ. В  контекста на всичко това не може да не се признае, че през последното десетилетие частните болници с марката „Медика” се превърнаха в незаобиколим фактор на българския здравен фронт. И не само на територията на България. Нашите  услуги все повече се търсят от граждани на съседните ни страни – Турция и Румъния. Доверието към нас все повече ни задължава да продължаваме да се развиваме като единен и добре смазан механизъм, съчетание от модерна база, висок префесионализъм на кадрите и първостепенна грижа за здравето на нашите пациенти.

Разрешете ни, също така, да изразим своята признателност и благодарност към всички журналисти за подкрепата към нашата работа, за това,че  допринасяте  идеите  и възможностите ни  да стигнат до всеки нуждаещ се от помощ човек. Защото навременната, точна и коректна информация в областта на медицината – смело може да се каже - също  спасява човешки живот! Благодарим ви за  всеотдайността и професионализма в  отразяването на дейността на лечебни заведения „Медика“ през годините. Както и за това, че вие сте едни от главните медиатори за успеха и доверието  на пациентите към нас!

С уважение,

Екип  Лечебни заведения „Медика”   

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари