Мечка на дърво стресна жителите на американския град Травърс

0
Полицаи и ветеринари прибегнали до упойващите стрели
Полицаи и ветеринари прибегнали до упойващите стрели Снимка: Twitter / @baltsunworld

Полицаи и ветеринари прибегнали до упойващите стрели

160-килограмова мечка, покачена на дърво, държа в напрежение цял квартал в американския град Травърс, щата Мичиган. Местната полиция получила сигнал в неделя рано сутринта от разтревожена гражданка, която забелязала животното, криещо се сред клоните на дървото в двора ѝ, съобщава "Асошиейтед прес".

Отзовалите се на място полицаи и ветеринари първоначално се опитали да подмамят животното да слезе само. Но след няколкочасови неуспешни опити прибегнали до упойващите стрели, предаде NOVA.

За да успят да приспят мечока обаче, били необходими около четири дози от упойката.

След като заспала мечката паднала само от дървото върху специален омекотяващ удара със земята матраци.

Животното е невредимо и ще бъде откарано в гориста местност на около 100 километра от града, където ще бъде пуснато на свобода.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари