Мъжете с дебели вежди са по-изобретателни в леглото

0
Дами, обръщайте внимание на веждите на мъжете около вас
Дами, обръщайте внимание на веждите на мъжете около вас

Експерти от университет в Ню Мексико са измислили как да се изчисли от пръв поглед перфектният любовник.

Според учените, мъжете със симетрично лице подсъзнателно изглеждат по-привлекателни за жените. Оказва се, че такъв партньор ще има огромен успех в леглото, дори и при липса на достатъчно опит, пише The Sun, цитиран от Блиц.

Освен това, според авторите на изследването, сексуалният потенциал на мъжете е показан най-ярко във веждите: колкото по-дебели са те, толкова по-уверени са техните притежатели. Такъв партньор може да бъде егоистичен, но в същото време и изобретателен. 

Ако очаквате от един мъж много по-различна любов, тогава се обърнете към мъж с тънки вежди: те са отзивчиви към партньора, нежни са и се държат като джентълмени, дори и в леглото, но е вероятно да се отегчат много бързо от тях. 

Между другото, преди това учените разкриват, че мъжете са по-склонни да имат сексуален контакт с емоционално нестабилни жени или по-просто психопати. Според изследователите това прави сексуалния живот на мъжете по-разнообразен и интересен. 

Жените разкриха, че корена на злото е в мъжкия егоизъм: колкото по-малко внимание дава един партньор, толкова по-големи са шансовете да бъде лош любовник.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари