Мъжът, стрелял по РПУ в София, първо предупредил на 112

1
Мъжът е психично болен​
Мъжът е психично болен​

Мъжът е психично болен​

Мъжът, стрелял по 3 РПУ в столицата, още вчера е предупредил на тел. 112, че възнамерява да го направи. Днес в 8:00 часа той изпълни заканата си. За щастие няма пострадали. По информация на bTV пред районното е имало жени полицаи, които извършителят също предупредил да се приберат в сградата.

Мъжът е психично болен. Той е открил стрелба с ловна карабина, за която няма разрешително.

Преди години униформените установяват след подаване на сигнал, че мъж прави самоделни взривни устройства в мазето си. Той е подведен под съдебна отговорност и е обявен за общодържавно издирване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари