Мъжът срязал шията на проститутката с един замах!

0
Кланата жена на бул. "Сливница", вероятно е проститутка
Кланата жена на бул. "Сливница", вероятно е проститутка

Кланата жена на бул. "Сливница", за която БЛИЦ съобщи вчера, вероятно е проститутка, пише "Стандарт". Инцидентът е станал малко след 20 ч. в неделя. Двете дами се скарали люто, според една от версиите спорът им бил заради мъж и за пари. В скандала се намесили група мъже, които минавали в този момент по булеварда. Единият от компанията взел страна в конфликта. Извадил нож и с един замах прерязал шията на едната от опонентките.

Според неофициална информация става въпрос за проституиращи дами, които са влезли в спор за клиент. От МВР обаче не потвърждават тази информация.

Пострадалата е извадила късмет и е останала жива. Тя е била откарана с линейка в болница с голяма кръвозагуба. След като и е оказана медицинска помощ, вече няма опасност за живота й.

Полицаите от 3 РУП в София издирват извършителите на нападението. Изясняват се и причините за скандала между двете жени. Основната версия, по която се работи, е, че конфликтът е възникнал при спор за пари. Категорично се отрича клането да е свързано с етнически конфликт.
В хода на разследването се установяват какви са връзките между двете групи.

Източник: Стандарт нюз
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари