Мъжът, който се обеси, след като преби приятелката си, е бил убит, предполагат негови близки

2
Полицията разследва истината за смъртта на младия мъж във великотърновското село Пчелище
Полицията разследва истината за смъртта на младия мъж във великотърновското село Пчелище

Полицията разследва истината за смъртта на младия мъж във великотърновското село Пчелище

Полицията и прокуратурата разследват мистериозна смърт на мъж от великотърновското село Пчелище. Първоначалната версия е, че 29-годишният Христо се е самоубил, след като пребил жената, с която имал връзка, предава NOVA.

Мистерията около смъртта на 29-годишния Христо от великотърновското село Пчелище се заплита. Негови близки обявиха, че мъжът не се е самоубил, а е убит. По тялото му имало прободни рани, имал и пукнати ребра. Трагедията се случи в събота вечерта около 22:00 часа.

Първоначалната версия беше, че Христо се е обесил, защото се уплашил, че е убил приятелката си - 39-годишна учителка. В момента жената е в болница след нанесен побой. Няма опасност за живота ѝ.

Тя дошла да живее в селото преди година и половина. От 6 месеца 29-годишният Христо имал връзка с нея. Тя била много мистериозна, а според близки на убития е имала взаимоотношения и с друг мъж. Цяла седмица се е движела кола в района.

Ребрата на Христо са били пречупени, имало прободни рани, тялото му било на земята, а вратът му леко се крепял на въжето. Така го видели близките му. Те го описаха като много добър и работлив млад мъж от многодетно семейство.

От прокуратурата казват, че се разследват всички версии.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Много добър?
    В млатенето на жени?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари