Мъж застреля кучето на съседа си

0
Случаят е от габровското село Янковци
Случаят е от габровското село Янковци

Случаят е от габровското село Янковци

Полицията в Габрово установи и задържа мъж, който е стрелял по домашно куче в село Янковци. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Габрово (ОДМВР - Габрово).

Сигналът за инцидента е подаден към тел. 112 от жител на село Янковци, който е намерил в двора си простреляното си домашно куче порода Шарпланинец, посочват от ОДМВР - Габрово.

От полицията са изпратили екип незабавно, като в следствие на издирвателни дейности е установен и задържан извършителят на деянието – 50-годишен мъж, живущ в същото село. Извършено е претърсване в жилището, обитавано от мъжа, където са намерени огнестрелно оръжие и патрони, без надлежно разрешително. Лицето е задържано за срок до 24 часа, като срещу него е образувано досъдебно производство, допълват от полицията.

През април миналата година в Дряново мъж стреля и уби домашно куче, предаде БТА. Тогава мъж на 46 години от София с настоящ адрес в севлиевско село, бе установен и задържан от полицията. Криминалното деяние тогава бе извършено с въздушна пушка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    ГОСПОД
    Убийте уроДа..животното не Е виновно ца съществуването на Идиота с пушката!!!
  • 4
    1
    Аз
    Ако кучето е опасно и пречи, а стопанина не взема мерки, кое е по-добре? Да се убие кучето, или да се убие стопанина му? Или и двете? Защото жалба няма да свърши работа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари