Мъж запуши тоалетната си с парчета от главата на жена си

0

Възрастен шофьор на кран запуши тоалетната си, докато се е опитвал да се отърве от парчета от главата на жена си, стана ясно в съд.

69-годишният Демпси Нибс е обезглавил своята партньорка от 30 години, 60-годишната Джудит с кухненски нож, след като тя се похвалила със секс с други мъже, и че си показва циците по „Скайп”, чуха съдебните заседатели.

Кранаджията счупил на парчета отрязаната глава на жена си с чук и крик, след което се опитал да ги изхвърли в тоалетната чиния в апартамента им в Хокстън, в Лондон. След това Нибс извикал полицията и е бил арестуван, но преди това той успял да се наръга многократно с ножа. Инцидентът е станал през 2014 година, пише Блиц.

Тялото на госпожа Нибс е лежало на пода в коридора, като ранете й били покрити с мушама. Нибс признава, че е убил майката на двете си деца между 9 и 12 април 2014 година, но твърди, че е действал при самозащита.

По-късно той признава, че „се е побъркал”, смятайки, че госпожа Нибс, с която той живеел на семейни начала, е „била змия, на която е трябвало да бъде отрязана главата”.

Ужасяващите подробности от полицейското разследване излязоха наяве, когато вчера следовател Марк Рейгън бе призован на свидетелската скамейки, за да даде показания.

На съдебните заседатели също бе показан кухненския нож и чука, използвани при убийството.

В съда също стана ясно, че госпожа Нибс може да е била още жива и в безсъзнание, когато е била обезглавена.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари