Мъж заплаши с физическа саморазправа лекар от спешния център в Гоце Делчев

1
Агресорът е задържан за 24 часа
Агресорът е задържан за 24 часа Снимка: Кадър БНТ

Поредната проява на агресия срещу медици, този път в Гоце Делчев

26-годишен мъж е заплашил с физическа саморазправа лекарски екип, отзовал се на повикване за спешен случай.

Малко след полунощ на 5 август спешен екип отговаря на сигнал за 60-годишна жена с прилошаване и световъртеж. Екипът посещава дома, но мъжът е нападнал лекаря с вербални заплахи. Сигнализирана е полицията. Той е задържан за 24 часа, информира БНТ.

Д-р Христо Атанасов (бел.ред. на заглавната снимка), завеждащ филиала на спешния център заяви, че според близките екипът се е забавил. Те обаче не могат да преценят колко време е минало, защото екипът е дошъл за минути.

Д-р Атанасов заяви, че медиците от спешния център се чувстват в безопасност, защото линейките са оборудвани с паник бутони.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари