Мъж закла жена си - не искала да живее на село

0
Той заклал жена си с месарски нож, докато е спала, след което се е обесил в обора
Той заклал жена си с месарски нож, докато е спала, след което се е обесил в обора

Драган Стеванович (46 г.) от сръбското село Жупаневац убил 42-годишната си съпругата Драгана по чудовищен начин.

Той заклал жена си с месарски нож, докато е спала, след което се е обесил в обора на семейния имот, съобщава mkd-news.com.

„Гледката беше ужасна. Обезглавеното тяло на жената лежеше на леглото на спалнята, а до него - изрязаната глава на Драгана. В леглото имаше локва кръв, а на пода - огромен нож”, твърдят очевидци.

Трагедията се разиграла в семейната къща на Стеванович, в която последните две години Драган живял с родителите си. До 2013 г. съпрузите живеели в Ягодина, след което се върнали в селото, а тя останала в града, където работела, пише вестник "Труд".

За уикенда идвала в къщата и помагала на съпруга си, но той упражнявал натиск да живеят заедно, така че се предполага, че отказът й го е мотивирал да извърши злосторството.

„Като се прибираше от града, той постоянно караше Драгана да напусне работа и да дойде да живее с него на село. Но тя отказваше и оставаше в Ягодина със сина им Войо, който е работил на една бензиностанция в града. Затова вярваме, че е убил съпругата си, защо друга причина нямаше”, казват роднини.

Драган и Драгана оставиха три деца - две дъщери и син Войо.

Източник: Вестник Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари